Легендарната Мария Стефанова обгрижва пернати на двата си балкона. Актрисата

...
 Легендарната Мария Стефанова обгрижва пернати на двата си балкона. Актрисата
Коментари Харесай

Станислав Янински живее с 12 котки, Алисия глези малки кученца, актриса храни 30 гълъба

 Легендарната Мария Стефанова обгрижва пернати на двата си балкона. Актрисата оказва помощ и на котките пред кооперацията си да претърпяват.

" Преди три години открих един гълъб със счупено крило. Започнах да го церя и да му давам вода и трохички, а той взе, че оцеля. След време даже сътвори семейство. В момента храня към 30 гълъба, гугутки и свраки. В горещината им наливам вода и по два пъти дневно, споделя ветеранката на Народния спектакъл, която неотдавна блесна и в сериала на Българска национална телевизия " Порталът ".

Друг от известните персони, които се грижат за доста животни, е Станислав Янински. Екранният Виктор Крум от " Хари Потър " има минизоопарк в къщата си край София. Първо се снабдява с два френски булдога и една немска овчарка, а по-късно и с две женски котки. И двете раждат по пет дребни, които също живеят в двора на къщата. За похлупак Станислав има и една чинчила. Животните живеят в мир и Виктор Крум поставя всекидневни грижи за тях. Извън грижите за животните Янински не стопира да се снима в непознати продукции. Скоро му следва премиера на новия филм - Last Man Down, в който извършва ролята на изпечен палач.

За разлика от актьорите попфолк изпълнителите си обгрижват главно дребни кученца. Пословична е любовта на певиците към йоркширския териер. Такива кученца имат Анелия, Ани Хоанг, Кали и Татяна. Към дребните породи са се ориентирали още Роксана и Есил Дюран, избрали за домакински любим животни от породите чихуахуа, съветски той териер и мопс. Предпочитания към котките имат Ваня и Яница. Първата отглежда бенгалска котка, а Яница се грижи за черен котарак. Друга пайнерка – Димана, пък има цветен папагал, с който доста обича да си приказва.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР